Kuvagalleria

Toukokuussa 2023 vietimme upean klubi-illan 20-vuotisjuhlien merkeissä! Nuori & energinen LC Weera jatkaa ilolla eteenpäin yhteistä matkaa. #iloajavaloa #yhdessäenemmän
Vappupäivän 1.5.2023 iloisessa menossa Leijonapolulla seikkaili myös tämän ystävällisen leijona.
Klubin huippuhetkiä: uuden Weeran vastaanotto! Tässä vas. uusin Weera Taina Tujula, kummina Irene Tuisku ja oik. kauden 2022-2023 Weera presidentti Päivi Nieminen.
Kauden 2023 uutena palveluaktiviteettina aloitimme Lukumummo-toiminnan. Tässä kauden 2022-2023 sihteeriweeramme Marjo Reponen on tarinan luvullaan lumonnut pienet kuulijansa.
Weerojen tehonelikko oli wauhdissa myös Leijonien SM-keilakisoissa huhtikuussa 2023.
Klubimme osallistuu palveluaktiviteettina myös vammaisten kokkikerhon toimintaan. Kerhossa on kauden aikana kokattu, opittu ja maisteltu jos jonkinlaiset herkut!
Weerojen runsas arpajaispalkintopöytä on aina mukana perinteisillä Leijonien Joulumarkkinoilla Lappeenrannan kauppatorilla.
Toukokuussa 2022 Weerat olivat apuna HYPPY! -kehitysvammaisten näyttämötaiteen festivaalien järjestelyissä. Weerat vas. Ulla Oinonen, Mona Taipale, Tuulia Stenberg, Outi Ilves ja Leena Hyrylä.
Weerat järjestivät MUUTOS- tukitapahtuman ja hyväntekeväisyyskonsertin Lappeenranta-salissa toukokuussa 2022. Muutos hyvään on aina mahdollinen, kun teemme sen yhdessä!