Ajankohtaista

Ainutlaatuinen LAUTAPELI
Pelataa yhes - Etelä-Karjala tutuks!


Me LC Weerat olemme nyt omalta osaltamme myyneet lautapelit loppuun eli pelejä ei enää ole meiltä suoraan  ostettavissa. Yhteistyökumppaneillemma on vielä joitakin pelejä myynnissä ->  myyntipaikat löytyvät täältä.

Siirrymme nyt todella hyvillä mielin tämän hyväntekeväisyysprojektimme seuraavaan vaiheeseen:
koordinoimaan Koulukiusaamista ehkäiseviä tapahtumia Etelä-Karjalan ala- ja yläkoulujen oppilaille. Näiden tapahtumien alustava toteuttamisaikataulu on huhti-toukokuu sekä elo-syyskuu 2024. Seuraamalla meitä jatkossakin, kuulet ja luet tämän loistavan projektin etenemisestä!
#lcweerat #stopkoulukiusaamiselle #montatapaatehdähyvää #yhdessäolemmeenemmän

Lions Club Weera toteutti lautapelin, joka nostaa esiin Etelä-Karjalan luonto- ja kulttuurikohteita.
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tällä kertaa halusimme olla tukemassa lautapelistä saatavilla tuotoilla koko Etelä-Karjalan lasten ja nuorten koulukiusaamista ehkäisevää työtä. Lautapeliprojektillamme olemme myös mukana kehittämässä koko alueen yhteisöllisyyttä ja luontosuhdetta.
Toiminnan suojelijoina toimivat
Etelä-Karjalan maakuntajohtaja Satu Sikanen sekä
Etelä-Karjalan hyvinvointialuejohtaja Sally Leskinen.

Pelataa yhes – Etelä-Karjala tutuks -lautapelissä seikkaillaan Etelä-Karjalan monimuotoisessa luonnossa sekä tutustutaan alueemme rikkaaseen kulttuuriin ja nähtävyyksiin. Lasten, nuorten ja luontomme hyvinvointi on eteläkarjalaisuuden ohella meille kaikille tärkeää. Peli edistää myös maakunnallista tunnettavuutta ja yhteisöllisyyttä. Itse pelissä ovat esillä kaikki Etelä-Karjalan paikkakunnat. Lisäksi pelin kysymyskorteissa nostetaan esiin alueemme nähtävyyksiä ja toimintaa.

Pelin ulkoasu on eteläkarjalaistaustaisen graafikko Sanna Partasen toteuttama.
Lautapelin teknisestä toteutuksesta vastasi yhteistyössä kanssamme suomalainen pelitalo Tactic.
Pelitalon periaatteina on tarjota laatuaikaa ja rakkaita muistoja läheisten kanssa vastuullisesti, eettisesti ja ympäristöystävällisesti.


#lcweerat  #montatapaatehdähyvää  #yhdessäenemmän  #lcweeralautapeli  #stopkoulukiusaamiselle


Tukijoidemme kommentit Pelataan yhes -lautapeliprojekstista:

TEKNOSAFE OY
Huomio koko Etelä-Karjala ja erityisesti Imatra!
Maakuntamme ja kaupunkimme on upea paikka asua, elää ja matkailla. Nyt meillä on hieno mahdollisuus kertoa siitä laajemminkin. Me Teknosafessa haluamme olla mukana tässä työssä nostamassa maakuntaamme esiin ja rakentamassa siitä parempaa paikkaa kaikille.

Me haluamme olla mukana tekemässä hyvää. Siksi olemme mukana tukemassa Lions Club Weeran lautapeliprojektia. Peli nostaa esiin Etelä-Karjalan luonto- ja kulttuurikohteita ja se tulee markkinoille syksyllä.

Meille perheyrityksenä lapset ja nuoret ovat lähellä sydäntä. Siksi onkin ihan mahtavaa, että lautapelin tuotto tullaan lahjoittamaan ajankohtaiseen ja tärkeään asiaan, lasten ja nuorten koulukiusaamista ehkäisevään työhön.

Nyt kaikki maakunnan muutkin yritykset: tulkaa mukaan tekemään hyvää!
#montatapaatehdähyvää #yhdessäenemmän #lcweeralautapeli #stopkiusaamiselle


ITA NORDIC
Tunnetko jo Etelä-Karjalan?

Onhan tämä varsin hieno paikka olla, asua ja työskennellä, ja nyt sinullakin on mahdollisuus tutustua kauniiseen maakuntaamme hauskan pelin avulla! ITA Nordic on mukana tukemassa Lions Club Weeran toteuttamaa lautapeliä, jonka tuotto menee erittäin tärkeään tarkoitukseen, Etelä-Karjalan lasten ja nuorten koulukiusaamista ehkäisevään työhön.

Hauskassa pelissä pääset tutustumaan Etelä-Karjalan luonto- ja kulttuurikohteisiin kysymyskorttien avulla. Peli julkaistaan syksyllä 2023 – pelaa ja katso, kiertääkö reittisi ITA Nordicin tehtaan kautta.


Satu Sikanen, Maakuntajohtaja, Etelä-Karjalan liitto
Etelä-Karjalassa on upeita, ainutlaatuisia luonto- ja kulttuurikohteita, jotka ansaitsevat tulla paremmin esille. Lautapeli on loistava idea tuoda Etelä-Karjalan ainutlaatuisuutta tutuksi perheille niin meidän omassa maakunnassa kuin laajemminkin. LC Weerojen koko maakuntaa koskettava

lautapeliprojekti on loistava esimerkki siitä, mitä syntyy, kun tehdään yhdessä, eikä katsota kunta- tai organisaatiorajoja. LC Weerat ovat toteuttaneet aiemminkin laadukkaita projekteja, joilla on kerätty varoja hyväntekeväisyyteen, ja samalla tehty hyvää alueelle. Yhteistyötä tekevä, lapsiin ja nuoriin panostava Etelä-Karjala menestyy myös tulevaisuudessa.


Sally Leskinen, Hyvinvointialuejohtaja, EKHVA
Etelä-Karjalasta on syytä olla ylpeä. Oma lautapeli on oiva tapa kertoa siitä, mitkä kohteet ovat meille rakkaita ja mitä alueellamme haluamme jatkossakin vaalia. Lautapelin tuottojen valittu hyväntekeväisyyskohde lasten ja nuorten kiusaamista ennaltaehkäisevään työhön vahvistaa viestiä entisestään – halumme vaalia yhdessä myös maakunnan tulevaisuutta tukemalla lasten ja nuorten kasvua kiusaamisvapaassa ympäristössä. Asia on ajankohtainen, sillä lasten ja nuorten kiusaaminen on muuttumassa yhä moninaisemmaksi ja haastavammaksi katkaista. Keskiviikkona juuri kunnanjohtajien kanssa kuulimme Imatralla hyvän ja tärkeän esityksen lasten ja nuorten tilanteesta, ml. erilainen häirintä ja kiusaaminenkin, joka ainakin itseäni pysäytti. LC Weerat ovat onnistuneet yhdistämään ideassaan loistavalla tavalla maakuntarakkauden ja sitoutumisen maakuntamme tärkeimpään voimavaraan, lasten ja nuorten hyvinvointiin. On ilo olla mukana tärkeässä asiassa.